Käyttömaksun maksaminen

Kotisataman Deitti
Loikkaa: valikkoon, hakuun

1 Miten maksu onnistuu

Deitin maksupalvelu löytyy osoitteesta https://maksu.kotisatamandeitti.fi/ Maksupalvelun käyttäjätunnuksena toimii deittiin rekisteröity sähköpostiosoitteesi ja salasana on sama jolla kirjaudut deittiin.

Maksutapoina käyvät joko pankki- / luottokortti tai verkkopankkimaksu.

1.1 Pankki- tai luottokorttimaksu (Stripe)

Voit valita otatko 1kk, 3kk, 6kk vai 12kk tilausjakson. Tilausjakson päättyessä sinulta veloitetaan automaattisesti seuraava tilausjakso, mikäli et ole keskeyttänyt tilaustasi. Maksupalvelun oikeassa yläkulmassa näkyy Deittinimimerkkisi, sitä klikkaamalla pääset tekemään muutoksia omiin tietoihisi.

Maksupalvelun tiedoissa on välilehdet:

  • Omat tiedot - Tänne voit tallentaa nimesi ja osoitetietosi
  • Maksutavat - Täällä voit lisätä tai poistaa Stripe- palveluun pankkikorttitietosi
  • Tilaustiedot - Täältä voit tarkastella ja muuttaa tilaustasi ja ladata pdf- muotoiset kuitit maksutapahtumista

Käytämme maksuvälittäjänä Stripe.com palvelua. Se on vuonna 2009 perustettu yritys, joka vuosittain välittää miljardien dollarien edestä maksuja. Stripellä on tuhansia asiakasyrityksiä, joiden joukossa mm. Twitter, Kickstarter ja Shopify. Lisäksi Stripen rahoittajien joukosta löytyy mm. Visa, American Express ja Tesla- sähköautoista tuttu Elon Musk.

Maksu onnistuu sekä pankki- (debit) että luottokortilla (credit). Lähes kaikki luottokortit ovat nykyään yhdistelmäkortteja, joilla voit valita käytätkö luottoa vai veloitetaanko maksu samantien tililtä. Yhdistelmäkortin debit- numero löytyy kortin takapuolelta. Lisää ohjeita löytyy täältä: Korttiturvallisuus.fi

Myös Elisa Lompakko - verkkomaksukortti käy maksutavaksi.

Maksun suorituksen yhteydessä pankkikorttisi numero tallentuu ainoastaan Stripe- maksupalveluun. Multiversum Oy näkee kortistasi ainoastaan kortin tyypin sekä korttinumeron neljä viimeistä numeroa.

Huomioi lisäksi, että osa korteista tulee erikseen aktivoida verkkomaksamiseen ennen verkko-ostosten tekoa. Tämä käytäntö vaihtelee pankeittain.

1.2 Verkkopankki (Paytrail Oyj)

Voit maksaa käyttömaksun myös verkkomaksuna 12kk kertamaksulla. Tällöin veloitetaan vain 12kk kertamaksu, eikä maksua uusita automaattisesti maksetun jakson kuluttua.

Käyttämämme verkkomaksuvälittäjä Paytrail Oyj (entinen Suomen Verkkomaksut Oy) on toiminut vuodesta 2007 lähtien ja se on yksi suomen suotiuimpia verkkokaupan maksuvälittäjiä. Lue lisää Paytrail Oyj:stä

2 Yleisimmän virheet

  • "Virheellinen korttinumero." - Tarkista syöttämäsi korttinumero
  • "Virheellinen turvakoodi." - Kortin takaa löytyvä turvakoodi (CVC) on väärin
  • "Kortti hylättiin." - Pankkisi hylkäsi veloituspyynnön. Varmista, että kortilla on verkkomaksuominaisuus käytössä