Deittipalvelun käyttöohjeet

Kotisataman Deitti
Loikkaa: valikkoon, hakuun

1 Yleistä

 • noudata erityistä varovaisuutta käyttäessäsi deittiä julkisissa koneissa. Sulje selain aina istunnon päätyttyä
 • älä käytä helposti arvattavia, heikkoja salasanoja kuten 'salasana'
 • muista päivittää tietosi! Profiilia koskeva tärkein informaatio kannattaa pitää ajan tasalla (esim. siviisisääty). Kun olet löytänyt kumppanin, etkä tarvitse enää tätä palvelua, poista profiilisi, jottei ilmoituksesi jää muiden katseltavaksi.

2 Profiilin luonti/sulkeminen/poistaminen/palauttaminen

2.1 Profiilissa vaadittavat tiedot

Profiilia luodessa tarvitsee antaa nämä tiedot itsestään:

 • sähköpostiosoite
 • sukupuoli
 • ikä
 • maakunta
 • maa
 • äidinkieli
 • kansalaisuus

2.2 Profiilin luominen deittipalveluun

Profiilin luomiseksi tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen.

 1. Mene deitin pääsivulle osoitteeseen www.kotisatamandeitti.fi.
 2. Klikkaa pääsivulta 'Rekisteröidy' linkkiä.
 3. Täytä rekisteröitymistiedot. Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia. Paina lopuksi 'Lähetä'.
 4. Saat aktivointiviestin sähköpostitse siihen osoitteeseen jonka juuri annoit. Avaa viesti ja klikkaa siinä olevaa aktivointilinkkiä.
 5. Nyt profiilisi on aktivoitu ja voit käyttää palvelua normaalisti.
 6. Profiilin aktivoinnin jälkeen sinun tulee täyttää vielä pakolliset 'siviilisääty' ja 'uskon merkitys' kentät.

Jotta profiilisi palvelisi tarkoitustaan mahdollisimman hyvin, kannattaa profiilitietoihin vastata mahdollisimman kattavasti. Omasta profiilista näkee prosentteina sen, kuinka paljon on tietoja täydentänyt.

Mikäli profiilin aktivointia ei tehdä 5 pv:n kuluessa ensimmäisestä muistutusviestistä lukien, profiilitiedot pyyhkiytyvät pois. Järjestelmä lähettää joka päivä asiasta muistutusviestin siihen asti.

2.2.1 Käyttäjätunnuksen (=nimimerkki) kriteerit

 • oltava vähintään 6 merkkiä pitkä
 • ei saa olla provosoiva tai seksistinen
 • nimimerkkiä kirjoittaessasi järjestelmä kertoo onko se vapaana
 • nimimerkkiä ei ole mahdollista vaihtaa, joten ole huolellinen
 • voit käyttää vain kirjaimia, numeroita tai alaviivoja

2.2.2 Salasanan kriteerit

 • voit käyttää vain kirjaimia, numeroita tai alaviivoja
 • ei missään kielessä esiintyvä sana, ts. ei löydy sanakirjoista.
 • ei nimi (ihmisen/eläimen/koneen/perheenjäsenen)
 • ei liity omaan työhön/harrastuksiin
 • ei ole muuten helposti arvattavissa omista toimista/olemuksesta
 • älä käytä nimimerkkiäsi salasanassa tai edes sen osassa
 • käytä isoja ja pieniä kirjaimia sekä numeroita sekaisin

Vinkki salasanan luontiin: ota joku lause ja poimi sen joka sanasta yhden kirjaimen. Ja lisäksi joku luku, joka ehkä liittyy lauseesen. Silloin lauseesta tulee samalla hyvä muistisääntö, eikä salasanaa tarvitse kirjoittaa paperille.

2.3 Kirjautuminen

Kun olet luonut profiilisi ja saanut sen aktivoitua, voit kirjautua palveluun. Syötä nimimerkkisi ja salasanasi etusivun vasemman yläkulman kohtaan 'Käyttäjän kirjautuminen'. Paina Kirjaudu-nappia. Mikäli annat nimimerkkisi tai salasanasi väärin, järjestelmä antaa sinun yrittää vielä 4 kertaa oikeiden tunnusten syöttämistä. Sen jälkeen tulee ilmoitus: 'Sallittujen kirjautumisyritysten määrä täyttyi. Yritä uudelleen 10 minuutin kuluttua.' Mikäli olet unohtanut salasanasi, ks. kohta 'Jos salasana unohtuu'.

2.4 Jos salasana unohtuu

 1. Klikkaa kirjautumissivulla linkkiä 'Salasana unohtunut'. (https://www.kotisatamandeitti.fi/users/login/lostpass)
 2. Anna sähköpostiosoitteesi (se jolla olet palveluun rekisteröitynyt ) ja paina 'Lähetä'.
 3. Sinulle lähetettiin 'Kirjautumistiedot Kotisataman Deitistä' otsikolla sähköposti. Klikkaa viestissä olevaa linkkiä, 'Luodaksesi salasanasi uudelleen klikkaa tästä'
 4. Selainikkunaan avautuu deittisivu, jossa lukee: 'Uusi salasana on lähetetty sähköpostiisi.'
 5. Nyt sait uuden sähköpostiviestin otsikolla: 'Uudet kirjautumistiedot Kotisataman Deittiin'. Avaa viesti ja ota salasana talteen.
 6. Kirjaudu palveluun käyttämällä uutta salasanaasi.

Voit myöhemmin vaihtaa salasanan haluamaksesi. Ks. ao. ohje.

2.5 Salasanan vaihtaminen

 1. Mene sivulle Asetukset https://www.kotisatamandeitti.fi/users/settings
 2. Klikkaa linkkiä 'Vaihda salasana'
 3. Laita 'Uusi salasana' ja 'Vahvista uusi salasana' -kenttiin haluamasi uusi salasana ja 'Vahvista nykyinen salasana' -kenttään nykyinen salasanasi. Ota uusi salasana myös itsellesi talteen johonkin.
 4. Paina 'Lähetä' painiketta.
 5. Jos salasanan vaihto onnistui, tulee sivulle vihreällä taustalla ilmoitus 'Salasana vaihdettu onnistuneesti.'

2.6 Profiilin sulkeminen

 1. Kirjaudu palveluun tunnuksillasi.
 2. Mene sivulle Asetukset. https://www.kotisatamandeitti.fi/users/settings
 3. Sähköpostiosoitteesi perässä on linkit 'Vaihda sähköpostiosoite' - 'Vaihda salasana' - 'Sulje profiili'
 4. Klikkaa 'Sulje profiili'
 5. Kirjoita avautuvalle lomakkeelle sulkemissyy ja anna nykyinen salasanasi.
 6. Klikkaa 'Sulje'

Sulkemisen jälkeen profiiliasi ei voi enää käyttää. Jos yrität kirjautua uudelleen, järjestelmä ilmoittaa tunnusten olevan käytössä, mutta tosiasiassa ne vain jäävät järjestelmäämme muistiin seuraavan yön päivitysajoon asti.

Huom! Jos poistettu profiili on jonkun kaverilistalla, jää sen perustiedot (ikä, maakunta, sukupuoli, profiilikuva) sellaiseen listaan näkyviin seuraavan yön päivitysajoon asti. Tästä huolimatta poistetun profiilin tietoja ei pääse enää tutkimaan eikä se näy hauissa, eikä siihen voida ottaa enää yhteyttä.

2.7 Profiilin palauttaminen

Jos tulet katumapäälle ja haluat elvyttää sulkemasi profiilin, niin ainoa tapa tähän on tehdä uusi profiili. Profiili poistuu lopullisesti kun olet sulkenut sen. Siksi käytä sulkemistoimintoa harkiten.


3 Tekstin tuottaminen

Järjestelmä ei osaa valitettavasti kertoa kirjoittamisvaiheessa käytettävissä olevaa merkkimäärää, vaan se ilmoittaa vasta tallennettaessa jos merkkimäärä on ylittynyt. Tekstinkäsittelyohjelmassa pitkien viestien kirjoittaminen on tässäkin suhteessa järkevää koska ne näyttävät kirjoitusten merkkimäärät, jolloin voi välttää liian pitkien tekstien laatimisen. Merkkien enimmäismäärät per viesti:

 • blogeissa 5000 merkkiä
 • blogien kommenteissa 2000 merkkiä
 • yksityisviesteissä 5000 merkkiä
 • vieraskirjassa 750 merkkiä

Myös mahdollisten yhteyskatkojen vuoksi on parempi kirjoittaa pitkät viestit, kuten blogit ja profiilin kuvaustekstit, ensiksi jossain tekstinkäsittelyohjelmassa ja siirtää ne vasta sitten deittipalveluun. Ennen kun kopioit tekstin deittipalveluun, ota tekstinkäsittelyohjelmasta automaattinen rivitys pois päältä jotta deittipalvelun puolella tekstiin ei eksy turhia rivinvaihtoja.

4 Yksityisviestit

Deittipalvelun kautta voi lähettää haluamalleen profiilille yksityisen viestin, jota muut eivät näe. Yksityisviestien kirjoittaminen tai niihin vastaaminen ei tapahdu sähköpostitse, vaan järjestelmän sisällä. Siksi myöskään käyttäjien sähköpostiosoitteet eivät paljastu tätä toimintoa käytettäessä.

Viestin lähettäminen tapahtuu menemällä sen profiilin sivulle jolle viestin haluaa kirjoittaa ja painamalla siellä 'Lähetä viesti'. Avautuneeseen lomakkeeseen tulee laittaa viestin aihe ja viestin sisältö. Pitkät, huolella laaditut viestit kannattaa kirjoittaa valmiiksi jollain tekstinkäsittelyohjelmalla ja liittää tähän. Huomioi, että profiilin viestilaatikossa on tilaa enintään 300 yksityisviestille - tämän jälkeen uusia viestejä ei voida vastaanottaa. Jos viestejä alkaa kertymään paljon, on niitä hyvä poistaa aika ajoin. Järjestelmä ei ilmoita täyttyneestä laatikosta omistajalle itselleen, mutta lähettävälle henkilölle siitä tulee ilmoitus viestiä lähetettäessä.


5 Vieraskirja

Jokaisella profiililla on oma vieraskirja. Se näkyy profiilin etusivulla kaikille, jos profiilin tiedot ovat julkiset (tai jos olet ko. profiilin kaveri). Vieraskirjaan voi lisätä oman kommenttisi - huomaa kuitenkin että ne näkyvät kaikille vieraskirjan lukijoille, ei vain kohteelle itselleen. Toisen vieraskirjaan kirjoitettuja kommentteja ei voi poistaa jälkikäteen, mutta omasta vieraskirjasta voi poistaa kommentteja (ks. kommenttien poisto omasta vieraskirjasta).

Yksityisyysasetuksista voi valita hyväksyykö vieraskirjan kirjoitukset manuaalisesti. Tällöin vieraskirjakommentit pitää hyväksyä Vieraskirja » Hyväksymättömät kirjoitukset välilehdeltä, ennen kun ne tulevat näkyviin. Muussa tapauksessa kommentit tulevat näkyviin ilman vieraskirjan omistajan hyväksyntää.

5.1 Kommenttien poisto omasta vieraskirjasta:

 1. Mene omaan vieraskirjaan Ohjelmat » Vieraskirja. (Suoraan profiilin etusivulta kommentteja ei voi poistaa.)
 2. Omassa vieraskirjassa on kommenttien vieressä toiminto 'Poista kirjoitus' jota klikkaamalla voi poistaa haluamansa kommentin.


6 Chat

Käyttäjät voivat lähettää toisilleen chat-viestejä palvelun välityksellä, mikäli molemmat osapuolet ovat Online-tilassa - tieto näkyy profiilin yhteydessä. Jos profiili on Online, tulee sen kohdalle valittavaksi toiminto 'Avaa chat', josta keskusteluikkunan voi avata.

Chat-toiminnon voi halutessaan rajoittaa näkymään vain kavereilleen, jolloin profiilin yksityisyysasetuksista laitetaan kohtaan 'Kuka voi chattailla kanssani' valinta 'Vain kaverit'.

Jos ei halua chat-viestejä, oman tilansa voi piilottaa muiden näkyvistä. Tämä tapahtuu klikkaamalla deittisivuston alareunasta löytyvästä kaverit-palkin asetuksista (rattaan näköinen kuvake) valinta 'Näkymätön' päälle (niin että se on alleviivattuna). Nyt uusia chat-viestejä ei pitäisi enää tulla.

Jos tulee ongelmia chatin käytössä niin oma selain kannattaa päivittää aina uusimpaan versioon parhaimman yhteensopivuuden varmistamiseksi.

Huom. Sivuston yläreunassa näkyvä 'Chat' avaa erillisen chat-palvelun, johon tarvitsee luoda omat tunnukset. Siellä pätevät kuitenkin samat säännöt kuin deittipalvelussakin.

7 Blogikirjoitukset

Palvelussamme on mahdollisuus kirjoittaa omia blogikirjoituksia sekä kommentoida muiden kirjoituksia. Blogit voi järjestellä tiettyjen kriteerien mukaisesti ja niihin voi tehdä hakuja. Blogikirjoituksissa kukin käyttäjä vastaa omista kirjoituksistaan, eikä niiden sisältö edusta deittipalvelun omaa kantaa asioihin. Mielipiteitä saa esittää vaikkapa teologiasta, tasa-arvosta, tai maahanmuuttopolitiikasta, mutta yleisessä mielipiteenvaihdossa kielletyt asiat kuten rasismi, vihanlietsonta, herjaava tai pornografinen kirjoittelu, ovat kiellettyjä täälläkin. Myös henkilökohtaisuuksiin meneminen; nimittely, haukkuminen, jatkuva riitely ja riidankylväminen ei ole sallittua. Mahdolliset riitatilanteet tulisi sopia mieluiten yksityisviestein. Luonteeltaan yksityisiä tietoja (saadut viestit, blokatut käyttäjät tms.) ei tulisi julkaista blogeissa. Ihmisten nimi, osoitteita, puhelinumeroita tai sähköpostiosoitteita ei saa blogeihin laittaa.

Ja koska kyse on kristillisestä palvelusta niin emme salli ei-kristillisten tai apostolisen uskontunnustuksen vastaisten oppien mainostamista esim. Jumalan olemassaolon tai kolminaisuusopin kieltäminen. Emme halua että palvelumme kautta 'totuuden tie tulisi häväistyksi' (2. Piet. 2:2). Deittipalvelussa voi silti olla mukana vaikkei olisikaan nk. tunnustava kristitty.

Jos käyttäjä kirjoittaa blogiin sääntöjen vastaisia asiota, käyttäjän tunnus voidaan poistaa ilman ennakkovaroitusta tai käyttäjältä voidaan kieltää blogien kirjoittaminen kokonaan.

Blogeja ei ole tarkoitettu myöskään seuranhakuun tyyliin "Onko naisia tarjolla chattiin" tms. Käyttäjä saa kirjoittaa korkeintaan 3 blogimerkintää päivässä. Jos kirjoitat enemmän, niin ylläpito voi poistaa tunnuksen tai blogin kirjoitusoikeuden.

8 Kuvat

Profiilikuvan (joka näkyy kaikille profiilisi yhteydessä) laittaminen ei ole pakollista, tosin kuvan puuttuminen laskee mielenkiintoa profiiliasi kohtaan. Voit luoda myös kuva-albumin johon saa tallennettua 5 kuvaa. Yksityisyysasetuksista voit määritellä kohdasta 'kuka voi katsoa kuviani' sen, ketkä pääsevät katsomaan kuva-albumiasi. Huomaa että profiilikuvaa ei voi rajoittaa näkymään vain ystäville.

8.1 Tekniset vaatimukset

 • oltava joko gif, jpg tai png muodossa
 • tiedostokoko enintään 1 Mt
 • kuvan koko vähintään 100 x 100 pikseliä

8.2 Esteettiset vaatimukset

 • profiilikuvan ei tarvitse välttämättä esittää sinua, mutta se ei saa esittää jotain toista henkilöä
 • mauttomat, seksistiset, tms. sopimattomat kuvat poistetaan

8.3 Profiilikuvan lisääminen

 1. Mene sivulle Profiili » Vaihda profiilikuva.
 2. Paina 'Selaa..' painiketta hakeaksesi haluamasi kuvan .
 3. Kun olet valinnut kuvan, paina 'Avaa'.
 4. Paina 'Lähetä'.

8.4 Profiilikuvan poistaminen

 1. Mene sivulle Profiili » Vaihda profiilikuva.
 2. Valitse toiminto 'Poista kuva' kuvan vierestä oikealta.

8.5 Kuvien ja kuva-albumien lisääminen

 1. Albumin lisääminen
  1. Mene sivulle Omat kuvat
  2. Klikkaa 'Uusi albumi'
  3. Anna albumille nimi ja halutessasi kuvausteksti
  4. Aseta yksityisyysasetukset haluamaksesi
  5. Klikkaa 'Lähetä'
  6. Nyt voit lisätä kuvia juuri luotuun albumiin
 1. Kuvien lisääminen albumiin
  1. Mene sivulle Omat kuvat
  2. Klikkaa albumin nimeä johon haluat ladata kuvia
  3. Klikkaa 'Valitse tiedostot'
  4. Voit valita kerralla useamman kuvan, kunhan ne sijaitsevat olamma koneellasi samassa kansiossa
  5. Kun olet valinnut kuvat, klikkaa 'Lataa tiedostoja'

8.6 Kuvan poistaminen kuva-albumista

 1. Mene sivulle Omat kuvat
 2. Klikkaa albumin nimeä, josta haluat poistaa kuvan
 3. Klikkaa 'Muokkaa kuvia'
 4. Ruksaa 'Poista?' kuvista jotka haluat poistaa
 5. Klikkaa 'Päivitä'

9 Kaverit

Voit lisätä haluamasi profiilit kavereiksi lähettämällä heille kaveripyynnön tai hyväksymällä heidän kaveripyyntönsä. Kaverilistojen käyttö on herättänyt hieman hämmennystä deittikäyttäjien keskuudessa. Osa on kiitellyt mahdollisuutta, toiset taas näkevät asian turhana koska mm. Facebook tarjoaa saman. Miksi siis kaverilistojen käyttö on sallittu deittipalvelussamme?

 1. Koska omaa profiilia ei voi tässä deittipalvelussa piilottaa kuten vanhassa deittipalvelussa, on kaverilistojen käyttö ainoa tapa rajata omien profiilitietojen näyttämistä vain haluamilleen profiileille. Kaikki eivät halua näyttää profiilitietojaan yleisesti. Profiilin näkyvyyden rajoitukset valitaan yksityisyysasetuksista.
 1. Kaverilistat tarjoavat mahdollisuuden verkostoitumiseen kristittyjen sinkkujen kesken. Kavereinahan voi olla myös samaa sukupuolta olevia ihmisiä.

Kaverilistat eivät välttämättä ole poika/tyttöystäväehdokaslistoja, kiinnostavien profiileiden merkitsemiseen kannattaa käyttää mieluummin suosikit-listaa.

Kaverilistojen käyttö ei ole pakollista ja kaveripyynnöt voi myös hylätä jos ei tahdo itselleen kavereita tämän palvelun kautta.

Kaverilistalta voi poistaa profiileja kohdasta Listat » Kaverit ja valitsemalla 'Poista kavereista' haluamasi profiilin kohdalla.

10 Suosikit

Jos joku profiili vaikuttaa kiinnostavalta, voit merkitä hänet suosikkeihisi painamalla 'Lisää suosikkeihin' ko. profiilin kohdalla. Suosikit ovat siis muistilista kiinnostavista profiileista. Huom. Kun lisäät jonkun suosikiksi, tämä valinta näkyy hänelle hänen fanit-välilehdeltä. Toisin kuin kaverilistat, tiedot omista suosikeista eivät näy muille paitsi tietysti suosikeille itselleen.

Tietojen näkyvyyteen suosikki-statuksella ei ole merkitystä (toisin kuin vanhassa deitissä). Jos haluat rajata tarkemmat profiilitietosi näkymään vain tietylle joukolle, käytä kaverit-ominaisuutta.

Omalta suosikkilistalta voi poistaa profiileja samalla tapaa kuin kaverilistaltakin kohdasta Listat » Suosikit ja valitsemalla 'Poista suosikeista' haluamasi profiilin kohdalla.

Ne profiilit jotka ovat lisänneet sinut suosikkilistalleen näkyvät 'Fanit' välilehdeltä kohdasta Listat » Suosikit. Fanit-listaa ei voi muokata koska kyseessä on vain tieto siitä kuka fanittaa profiiliasi.

11 Profiilin blokkaus

Profiilin blokkaus estää ei-toivottua profiilia lähettämästä sinulle viestejä. Blokkaus tapahtuu menemällä ko. profiilin tietoihin ja painamalla 'Blokkaa käyttäjä'. Tieto siitä keitä olet blokannut näkyy Listat » Blokatut sivullasi. Huom! Profiilin blokkaus ei estä profiilia näkemästä tietojasi. Tietojesi näkymistä ei voi rajoittaa profiilikohtaisesti, mutta tiedot voi rajata näkymään vain ystävilleen yksityisyysasetuksista.

Profiilin blokkauksen voi poistaa klikkaamalla Listat » Blokatut sivulta halutun profiilin kohdalla 'Poista blokatuista' .

12 Viimeksi tapahtunutta -lista

Kunkin profiilin omalla etusivulla näkyy 'Viimeksi tapahtunutta' lista. Se näyttää profiilin omat sekä asetuksista riippuen myös muiden profiilien muutostietoja. Lista on yksilöllinen kunkin profiilin kohdalla. Yksityisyysasetuksista voi määritellä mitä tietoja näkyy muille ja 'viimeksi tapahtunutta' lista noudattaa niitä valintoja. Jos olet määritellyt yksityisyysasetuksista jotkin tietosi näkymään vain kavereille, eivät ne 'viimeksi tapahtunutta' sivunkaan kautta näy muille. Esimerkiksi jos olet määritellyt että vain kaverit näkevät kuva-albumisi niin silloin tiedot siitä eivät tule nähtäville muiden 'viimeksi tapahtunutta' listalle.

12.1 'Viimeksi tapahtunutta' -listan toiminta:

 • jos sinulla ei ole kavereita tai suosikkeja: näet omat tapahtumasi sekä yleisesti uusimpia tapahtumia niiltä jotka ovat määritelleet tietonsa näkymään kaikille
 • jos sinulla on kavereita ja suosikkeja: näet omat tapahtumasi sekä kaveriesi ja suosikkiesi uusimpia tapahtumia.

13 Ilmianna käyttäjä & häiriköinti

Jos havaitset palvelussamme tänne sopimatonta sisältöä tai käyttäytymistä, niin voit käyttää joko 'Ilmianna käyttäjä' toimintoa ko. profiilin kohdalla tai palautelomaketta. 'Ilmianna käyttäjä' linkkiä klikatessasi pitää avautuneesta alasvetolistasta valita syy ilmiantoon. Epäselvissä tapauksissa palautelomakkeen käyttö on suositeltavampaa koska siinä voi tarkemmin ilmaista missä rike tapahtui ja liittää omat perustelut mukaan.

Ns. huijariprofiilit (ks. erillinen artikkeli pääsivulla) kannattaa ilmiantaa palautelomakkeen kautta ja laittaa vaikka niiden vieraskirjaan viesti että muutkin osaavat jättää tällaiselta profiililta saamansa viestit huomioitta.

Blogikeskustelujen yhteydessä käyttäjät voivat tuoda julki mielipiteitään ja kommentoida toisten ajatuksia palvelun sääntöjen puitteissa. Henkilökohtaisuuksiin menemistä tai epäkohteliaaseen sävyyn kirjoittelua tulisi kuitenkin välttää - toki ymmärrämme että keskustelun laineet voivat välillä lyödä yli, mutta niihin puututaan mikäli toiminta on jatkuvaa. Asioiden sopimiseen anteeksipyytämisen ja -antamisen kautta olisi hyvä pyrkiä, mutta joskus niistä syntyy vain uusi kiista jos ei päästä yksimielisyyteen siitä kenen pitää pyytää anteeksi ja mitä. Kun huomaa ettei keskustelu ole enää rakentavaa, olisi syytä lopettaa asian vatvominen.

Myös profiilien välisissä suhteissa voi viestit kärjistyä kun toinen osapuoli ilmoittaa ettei ole kiinnostunut. Tällöin riippumatta siitä annatko vai saatko pakit, älä lähde sanailuun, nimittelyyn tai haukkumiseen mukaan.

Puutumme kyllä törkeimpiin kirjoituksiin sekä jatkuvaan häirintään, mutta toimenpiteiden pohjalle tarvitaan aina todisteet, pelkkä ilmoitus ei riitä. Jos siis saat joltain käyttäjältä häirintäviestejä, säilytä ne.

14 Asumuserossa olevien deittailu

Koska deittipalvelumme on tehty aikuisille niin vastuu siitä, milloin on valmis luomaan uutta ihmissuhdetta, on kullakin käyttäjällä itsellään. Se milloin tähän on valmis, on yksilökohtaista - kuten myös jokainen ero on erilainen. Siksi emme ole sulkeneet pois mahdollisuutta että myös asumuserossa olevat voisivat käyttää tätä palvelua. Kukin voi tämän tiedon nähdä profiilista ja ottaa sen huomioon tutustumisvaiheessa. Entisen elämän erotilanteet on muutenkin syytä käsitellä tutustumisvaiheessa rehellisesti jotta voisi syntyä riittävä molemminpuolinen luottamus mahdollisen uuden ihmissuhteen luomiseksi.

15 Palaute

Jos sinulla on kysyttävää palvelusta, tutustu ensin huolellisesti näihin ohjeisiin ja FAQ-dokumenttiin. Jos asiaasi ei löydy vastausta niistä, laita viesti palautelomakkeella ylläpidolle.

 • Deittipalvelulle ei ole puhelintukea.
 • Emme vastaa palautteisiin, joihin löytyy vastaus ohjeista tai FAQ-sivulta.